GHID GRATUIT

Visuri și bani

Calculează-ţi scorul în "meciul" cu banii de care ai nevoie pentru a-ți realiza visul şi află cum poți să îl îmbunătăţești

Relaţia pe care o ai cu banii e ca un meci cu un adversar foarte puternic?

 • Te simţi epuizat/ă să munceşti pentru bani, fără să poţi să te bucuri cu adevărat de ei şi de viaţă?

 • Simți că tu munceşti foarte mult pentru bani, mai degrabă decât să îi pui pe ei să muncească pentru tine şi visurile tale?

 • Eviţi să îţi stabileşti obiective financiare, pentru că nu crezi că le vei putea realiza?

 • Înainte să te ridici din pat sau înainte să adormi, îţi faci griji în legătură cu situaţia ta financiară?

 • Simţi că nu trăieşti viaţa pe care ţi-o doreşti cu adevărat, chiar dacă eşti confortabil financiar?

 • Nu îţi monitorizezi cheltuielile, pentru că ştii că oricum o să depăşeşti bugetul?

Ai încercat să munceşti mai mult, să ceri o mărire de salariu, să economiseşti “la sânge” însă, continui să pierzi în meciul cu banii?

Poate că pe termen scurt ai câştigat ceva-ceva, dar pe termen lung ai ieşit adesea în pierdere. Nu degeaba se spune că banii-s “ ochiu’ dracului”, aşa că până la ora la care citeşti aceste rânduri poate că ai decis că o să iei lucrurile ca atare, pentru că "n-ai ce-i face", viaţa e aşa cum e.

Dar e păcat pentru că pierzi timp preţios. Anii ăştia nu se mai întorc, iar visurile pe care le ai pentru tine şi pentru cei dragi se ofilesc în podul cu vechituri în care le-ai pus.

Poţi să faci două lucruri foarte simple pentru a începe să câştigi şi pe termen lung în meciul dintre tine şi banii de care ai nevoie pentru a-ţi realiza visurile

1.

În primul rând, trebuie să afli cât e scorul în acest “meci”. Dom’le, cum stăm cu adevărat ? Să ştii o treabă şi să nu mai bâjbâi.

2.

În al doilea rând, trebuie să afli cum poţi să îmbunătăţeşti scorul, ca tu să câştigi mereu.

În fine, făcând cele de mai sus, practic îţi construieşti şansa de a transforma “meciul” într-o frumoasă relaţie de colaborare şi susţinere a visurilor tale.

Transformă banii din duşman al visurilor tale, în prieteni ai acestora!

Află cum stai exact în relaţia cu banii

Ghidul conține:

 • Un test format din 39 de întrebări surprinzătoare, la care răspunzi cu «da» sau «nu», pentru a afla cum stai exact în relaţia cu banii de care ai nevoie pentru a-ţi realiza visurile.

 • O interpretare clară a rezultatelor la test.

 • Pe baza scorului obţinut, vei primi sugestii pentru un plan de acţiune şi dezvoltare adaptat ţie: vei şti ce poţi să faci din punctul în care te afli acum.

Atenţie! E posibil ca unele dintre sugestii să te surprindă! Dar poţi să ai încredere pentru că ele sunt bazate pe evidenţe ştiinţifice şi cercetări din domeniul psihologiei şi psihoterapiei financiare (o ramură relativ recentă, mai puţin cunoscută în România, dar pe care eu am aprofundat-o asiduu ca să mă asigur că îţi aduc cât mai multă valoare).

Te va ajuta să îţi pui acele întrebări care contează cu adevărat în relaţia cu banii, astfel încât să ai «aha-uri» puternice, care să te ajute să faci lucrurile diferit de acum încolo.

Dar nu mă crede pe cuvânt! Uite ce spun cei cu care am lucrat deja:

”Mie mi-a stârnit nevoia să mă opresc din goana nebună și să fac ordine, ca apoi să o iau de la capăt mai clar, mai sistematic și mult mai asumat pe plan financiar și mai ales emoțional”.

(Irina)

“Visuri si bani” s-a dovedit a fi o eliberare! Am aflat de ce port povara banilor și cine sunt eu în raport cu ei, că am toate resursele să creez un echilibru în relația mea cu ei și cum aș putea să ajung la acest echilibru.”

(Andreea)

Vestea bună este că și tu poți obține astfel de rezultate

Acționează chiar acum și descarcă materialul gratuit: “Visuri şi Bani. Calculează-ţi scorul în relaţia cu banii şi află cum să îl imbunătăţeşti pentru a realiza ceea ce îţi doreşti”. Tot ce trebuie să faci pentru a primi exemplarul tău este să dai un simplu click pe butonul de mai jos. Fă asta acum, pentru că această ofertă ar putea să dispară în orice moment.

Despre mine

Sunt Mirela Oprea, PhD, psihoterapeut, coach certificat de Autoritatea Naţională pentru Calificări, specialist în schimbarea comportamentului uman, autoarea cărţii „Dream Management. Fişa postului pentru cei care aleg să fie managerii propriilor vieţi” şi fondatoarea mişcării de Dream Management din România.

Am lucrat cu mai mult de 1000 de oameni pe care i-am ajutat să se reconecteze cu visurile lor şi să le realizeze, folosind o metodă dezvoltată de mine, pe baza ştiinţei realizării obiectivelor şi aspiraţiilor personale. 

Unul dintre obstacolele despre care am auzit mereu de la cei cu care am lucrat e legat de bani. De la directori de bănci, la tineri la început de drum, am auzit mereu una şi aceeaşi problemă: oamenii nu ştiu cum să pună banii în slujba visurilor lor şi chiar renunţă la visuri datorită unei relaţii deficitare cu banii.  

Relaţia cu banii poate să fie schimbată şi de aceea am creat un program special, numit “Visuri şi Bani”

Pentru asta am petrecut sute de ore investite în: 

 • Desluşirea celor mai relevante studii ştiinţifice 

 • Lucrul cu mine şi cu un coach pentru a-mi înţelege mai bine propria relaţie cu banii, 

 • Propria mea cercetare, pentru informaţie “la prima mână”, 

 • Diverse cursuri şi formări, inclusiv formarea de bază a Asociaţiei Americane de Terapie Financiară. 

Resursele pe care le-am dezvoltat au ajutat deja mulţi oameni cu visuri să îşi îmbunătăţească relaţia cu banii de care au nevoie pentru a le realiza.  Sunt convinsă că aceste resurse îţi vor folosi şi ţie, aşa cum mi-au folosit şi mie şi tuturor celor care le-au utilizat deja.  Utilizează cu încredere aceste resurse şi schimbă relaţia pe care o ai cu banii, pentru că de ea depinde dacă, cum şi când îți vei realiza visurile!

Mirela Oprea,

Psihoterapeuta care te ajută să înţelegi şi apoi să îmbunătăţeşti relaţia cu banii de care ai nevoie ca să îţi realizezi visurile

© Acest material a fost dezvoltat de Mirela Oprea, Psihoterapeut, Coach şi Specialist în schimbări sociale şi de comportament. Fără permisiunea autoarei, nici o parte a acestui material nu poate să fie reprodus în scop comercial sau alte scopuri decât cele de învăţare şi dezvoltare personală individuală. Pentru mai multe informaţii: mirela@mirelaoprea.com.

Mirela Oprea - Toate drepturile rezervate Termeni si conditii Politica cookies Politica de confidentialitate