Cele patru tipare financiare care te pot împiedica să îţi realizezi visurile

Vrei să afli și tu despre cele patru tipare financiare care te împiedică să îţi realizezi visurile ?

Oare simți şi tu că: 

  • Muncești mult pentru bani, dar când să te bucuri de ei, mereu apare câte ceva care te împiedică să îi folosești pentru ce îți dorești tu cu adevărat?

  • Ești așa dezamăgit de relația ta cu banii, încât eviți să mai economisești pentru dorințele tale?

  • Banii vin ușor, dar tot așa de ușor se duc pe te miri ce, în loc să îi folosești pentru ce ai vrea cu adevărat să faci?

  • Deși câștigi bine, simți că nu meriți acești bani și cu atât mai puțin să îi cheltuiești după placul inimii tale?

  • Ai mereu banii ca să îi ajuți pe cei din jur, dar nu te înduri să te ajuți pe tine, atunci când ai o dorință dragă sufletului tău?

  • Ești foarte atent/ă cu banii tăi și nu contează că trăiești o viață "pe jumătate", atâta vreme cât valoarea contului tău bancar e în creștere?

Dacă ai răspuns « DA », chiar şi numai la câteva dintre scenariile de mai sus, îmi imaginez că ai încercat deja diferite metode pentru a câștiga "meciul" cu banii

Probabil ai încercat să munceşti mai mult, să ceri o mărire de salariu, să îţi mai iei un job, să îţi faci un cont separat în care să economiseşti pentru visul tău, să renunţi la alte plăceri ale tale, să economiseşti “la sânge”.

Şi poate că uneori soluţiile pe care le-ai găsit te-au ajutat pe moment, dar mai apoi ai realizat că ai tendinţa să faci mereu şi mereu aceleşi greşeli. Să cazi din nou şi din nou în aceleaşi capcane, care parcă se închid perfect astfel încât tu să nu poţi să ieşi niciodată din ele. Dacă te regăseşti chiar şi numai parţial în cele de mai sus, atunci trebuie să ştii două lucruri foarte importante.

În primul rând, trebuie să afli că nu eşti singur/ă în acest cerc vicios. Foarte multe persoane se confruntă cu exact aceleaşi griji şi îndoieli, pentru că din păcate (sau din fericire) există nişte tipare după care funcţionăm în relaţia cu banii. Spun din fericire în paranteză, pentru că atâta vreme cât înţelegem aceste tipare, atunci putem să le şi schimbăm. Asta e prima veste bună.

A doua veste bună, care e de fapt şi cel de-al doilea lucru pe care vreau să îl ştii, este că am creat un material GRATUIT despre patru dintre scenariile financiare care te împiedică să îţi realizezi visurile.

Iată ce afli din acest material gratuit:

1.

Vei înţelege conceptul de tipar sau scenariu financiar. Explicaţiile oferite sunt intuitive, uşor de înţeles, dar poţi să ai încredere în ele, pentru că sunt bazate pe dovezi ştiinţifice.

2.

Vei înţelege rapid care sunt cele patru tipare financiare care te împiedică să îţi realizezi visurile, care e logică după care funcţionează ele şi cum se manifestă ele în viaţa ta.

3.

Primeşti un set de recomandări cu privire la ceea ce poţi să faci mai departe, acum că ai înţeles care sunt şi cum funcţionează cele patru tipare financiare care te împiedică să îţi realizezi visurile.

4.

Atenţie! E posibil ca unele dintre informaţii să te surprindă, dar repet faptul că poţi să ai încredere în ele, pentru că ele sunt bazate pe evidenţe ştiinţifice şi cercetări din domeniul psihologiei şi terapiei financiare.

5.

Poate cel mai important lucru va fi faptul că acest material gratuit te va ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă şi să îţi pui acele întrebări care contează cu adevărat în relaţia cu banii, astfel încât să poţi să faci lucrurile diferit de acum înainte.

Despre mine

Sunt Mirela Oprea, PhD, psihoterapeut, coach certificat de Autoritatea Naţională pentru Calificări, specialist în schimbarea comportamentului uman, autoarea cărţii „Dream Management. Fişa postului pentru cei care aleg să fie managerii propriilor vieţi” şi fondatoarea mişcării de Dream Management din România.

Am lucrat cu mai mult de 1000 de oameni pe care i-am ajutat să se reconecteze cu visurile lor şi să le realizeze, folosind o metodă dezvoltată de mine, pe baza ştiinţei realizării obiectivelor şi aspiraţiilor personale. 

Unul dintre obstacolele despre care am auzit mereu de la cei cu care am lucrat e legat de bani. De la directori de bănci, la tineri la început de drum, am auzit mereu una şi aceeaşi problemă: oamenii nu ştiu cum să pună banii în slujba visurilor lor şi chiar renunţă la visuri datorită unei relaţii deficitare cu banii.  

Relaţia cu banii poate să fie schimbată şi de aceea am creat un program special, numit “Visuri şi Bani”

Pentru asta am petrecut sute de ore investite în: 

  • Desluşirea celor mai relevante studii ştiinţifice 

  • Lucrul cu mine şi cu un coach pentru a-mi înţelege mai bine propria relaţie cu banii, 

  • Propria mea cercetare, pentru informaţie “la prima mână”, 

  • Diverse cursuri şi formări, inclusiv formarea de bază a Asociaţiei Americane de Terapie Financiară. 

Resursele pe care le-am dezvoltat au ajutat deja mulţi oameni cu visuri să îşi îmbunătăţească relaţia cu banii de care au nevoie pentru a le realiza.  Sunt convinsă că aceste resurse îţi vor folosi şi ţie, aşa cum mi-au folosit şi mie şi tuturor celor care le-au utilizat deja.  Utilizează cu încredere aceste resurse şi schimbă relaţia pe care o ai cu banii, pentru că de ea depinde dacă, cum şi când îți vei realiza visurile!

Mirela Oprea,

Psihoterapeuta care te ajută să înţelegi şi apoi să îmbunătăţeşti relaţia cu banii de care ai nevoie ca să îţi realizezi visurile

Care e visul tău? Poţi să îl realizezi!

Fără timp pierdut...

Fără risipă de bani...

Fără frustrări...

Dar nu mă crede pe cuvânt! Uite ce spun cei cu care am lucrat deja. Tu ai putea să fii unul dintre ei…

“Pentru mine a fost extraordinar de eliberator să aflu despre aceste patru scenarii financiare. Am simţit că mi s-a luat un mare văl de pe ochi. Parcă trăiam în transă, iar acum m-am trezit. Aş vrea să spun că am avut în sfârşit curaj să fac lucruri noi, dar adevărul e că eu a trebuit să iau lucrurile chiar de mai jos: a trebuit să am curaj să GÂNDESC lucruri noi, ca apoi să pot să fac lucruri noi”.

(Andreea)

“Îmi pare aşa de rău că nu am aflat mai devreme despre aceste scenarii financiare. Îmi pare rău pentru mine, pentru părinţii mei şi chiar pentru bunicii mei. Noi toţi am fost ca teleghidaţi pe partea asta şi cred că am avut o şansă încredibilă: am avut şansa să rup o vrajă, alţii ar zice, un blestem aruncat peste neamul meu. Dar e bine şi mai târziu, decât niciodată. Bunica nu mai trăieşte, dar i-am povestit mamei şi am fost foarte fericită că, în sfârşit, după foarte mulţi ani, şi-a împlinit visul de a merge la locurile sfinte, la Ierusalim. Nu credeam să trăiesc ziua ca mama mea să îşi împlinească un vis pentru ea însăşi”.

(Raluca)

Poți obține și tu astfel de rezultate.

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos.

© Acest material a fost dezvoltat de Mirela Oprea, Psihoterapeut, Coach şi Specialist în schimbări sociale şi de comportament. Fără permisiunea autoarei, nici o parte a acestui material nu poate să fie reprodus în scop comercial sau alte scopuri decât cele de învăţare şi dezvoltare personală individuală. Pentru mai multe informaţii: mirela@mirelaoprea.com.

Mirela Oprea - Toate drepturile rezervate Termeni si conditii Politica cookies Politica de confidentialitate